Mitt liv med rare søvnvaner

Daniel Vigil burde være konstant trøtt. 25-åringen har stappfulle dager med ulike bijobber til alle døgnets tider, blant annet som miljøarbeider i rusomsorgen og frilansskuespiller. Livet er rimelig hektisk. 

Likevel sliter han utrolig nok med å få sove.

– Jeg har egentlig hatt veldig rare søvnvaner hele livet, forteller Daniel. Han sliter ofte med å sove og når han først døser av, sover han lett og våkner av den minste ting. Dette er også noe hele familien hans har slitt med, forteller han.

Blir trøtt etter en time

Daniel vokste opp i USA hvor melatoninprodukter har vært mye mer tilgjengelig enn i Norge, og disse produktene ble av og til benyttet i den søvnløse familien Vigil. Derfor ble han positivt overrasket da han fant ut at 8hours nå kan kjøpes uten resept i Norge. Han måtte prøve produktet med en gang:

– Da jeg prøvde 8hours for første gang ble jeg trøtt etter bare en time, noe jeg alltid sliter med ellers. Jeg følte meg rolig og avslappet, og fikk lyst til å sove. Jeg sov også rolig og godt hele natten gjennom, forteller Daniel.

Verktøy etter nattevakt

For å finansiere studiene jobber Daniel skift som miljøarbeider ved varmestua i Asker.

– Det kan være ekstremt vanskelig å få sove når du kommer hjem etter ti timers nattevakt. Da er kroppen helt aktivert og ofte blir det bare 2-3 timers søvn. Etter en tablett med 8hours får jeg nå en full lengdes søvn, selv etter nattjobb.  

Daniel bruker rett og slett 8hours som et verktøy for å komme tilbake til gode søvnvaner når jobben krever at døgnet snus på hodet. Han anbefaler 8hours til alle som er i samme situasjon:

– Jeg anbefaler 8hours til alle som sliter med å sove etter skiftjobbing, men også til de som ikke får sove på grunn av nervøsitet eller bekymringer, fordi du for eksempel har eksamen dagen etterpå. 8hours passer rett og slett perfekt for sånne rastløse typer som meg, ler Daniel.     

Sliter du også med å sove? Prøv 8hours tyggekapsler med smak av bjørnebær. Inneholder melatonin, kamille, theanin og B6, for at du skal få en god natts søvn. Nå til 50%!

8hours

Prøv 8hours til 50%

60 dager – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.