Dette har hjulpet tusenvis av søvnløse

8hours er sovemiddelet som har hjulpet tusenvis av søvnløse nordmenn. Med en spesiell miks av naturlige ingredienser, som har stor effekt på hjernens søvnsentre opplever de fleste at det blir mye enklere å falle i dyp søvn. 

8hours er rett og slett et reseptfritt sovemiddel som gir kroppen det den trenger for å bli trøtt: I hjernen ligger det nemlig en hormonproduserende kjertel som heter epifysen. Denne styrer døgnrytmen vår. Når det blir mørkt produserer epifysen mer av søvnhormonet melatonin.

Og melatonin gjør oss naturlig trøtte og søvnige – og finnes i rike mengder i kapslene med 8hours. Når du spiser en tyggekapsel med 8hours gir du faktisk kroppen hele 1 mg melatonin – og dette setter virkelig i gang kroppens søvnprosesser. 

Sunn søvn

Melatonin er et sunnere alternativ til sovemedisiner som kan være sterkt vanedannende. 8hours har derimot ingen bieffekter, og inneholder i tillegg teanin og kamille, samt B6 som sørger for at du våkner uthvilt og full av energi neste dag.

Anmeldelser

Billig å prøve 

8hours har vist seg å være et drømmeprodukt for svært mange nordmenn som har slitt med søvn på grunn av stress, skiftarbeid eller andre årsaker, og brukes nattlig av flere tusen mennesker. Og akkurat nå kan prøve selv til halv pris.

8hours

Prøv 8hours til 50%

60 dager - kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.