Dette har hjulpet tusenvis av søvnløse

8hours har hjulpet tusenvis av søvnløse nordmenn. Med en spesiell miks av ingredienser, som har effekt på å redusere tiden det tar å sovne.

8hours er rett og slett et reseptfritt soveprodukt: I hjernen ligger det nemlig en hormonproduserende kjertel som heter epifysen. Denne styrer døgnrytmen vår. Når det blir mørkt produserer epifysen mer av søvnhormonet melatonin.

Og melatonin bidrar til å redusere tiden det tar å sovne, og til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag. Når du spiser en tyggekapsel med 8hours gir du faktisk kroppen hele 1 mg melatonin. 

God sammensetning av ingredienser

Melatonin er et sunnere alternativ til sovemedisiner som kan være sterkt vanedannende. 8hours har derimot ingen bieffekter, og inneholder i tillegg teanin og kamille, samt vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Anmeldelser

Billig å prøve 

8hours har vist seg å være et drømmeprodukt for svært mange nordmenn som opplever utfordringer rundt det å sove. Og akkurat nå kan prøve selv til halv pris.

8hours

Prøv 8hours til 50%

60 dager - kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.