Nå sover jeg uten bivirkninger

Kirsti sov i snitt fire timer per natt i mange år. Selv tror hun søvnproblemene er genetiske i hennes familie, men hun var redd for å prøve sovemidler på resept.

Kirsti er 48 år gammel og har tidligere arbeidet 16 år innenfor barneomsorgen. Og selv om hun er en veldig aktiv dame som driver med dans som hobby, har søvn alltid vært problematisk for henne, forteller hun:

Lett å vekke

– Jeg lever et sosialt og aktivt liv, og burde vært trøtt på kveldene. Men jeg sov veldig lett, ofte bare fire timer per natt, og våknet hele tiden, sier hun.

Kirsti forsøkte alle gode råd. Hun skiftet til og med belysning på soverommet og forbød alle digitale duppeditter på soverommet. Men det hjalp ikke. Til slutt var sovepiller på resept det eneste hun tenkte kunne hjelpe.

– Men jeg ville ikke prøve reseptbelagte midler på grunn av alle bivirkningene, forteller hun åpenhjertig. I stedet bestemte hun seg for å teste 8hours, som er et reseptfritt og helt naturlig melatoninprodukt. 

God smak og lukt

– Det første jeg la merke til var hvor godt kapslene lukter og smaker, ler Kirsti.

Og etter cirka to ukers bruk begynte hun å merke at hun følte seg mye trøttere på kveldene, og rundt det samme tidspunktet. 

Hun var nøye på å ta kapslene på samme tid på kvelden, cirka en time før hun skulle legge seg. 

3 måneder senere

– De får meg til å føle meg mer avslappet, og øyelokkene mine blir tyngre, beskriver Kirsti, og forteller at hun endelig sover tungt natten gjennom og våkner frisk og energisk! 

Nå har Kirsti brukt 8hours hver kveld i tre måneder.

– Jeg har merket at søvn er alfa og omega for energi og utholdenhet, forteller hun. For når hun sover godt, får Kirsti også energien til alt hun vil gjøre.

– Nå har jeg til og med lyst til å en skikkelig vårrengjøring med skrubbekosten,  samtidig som jeg er mye mer tålmodig med barnas bråk, ler hun.

Hun anbefaler alle som sliter med søvnen å prøve 8hours. 

– Jeg synes det er et utrolig pluss at kapslene er helt naturlige og trygge å bruke. Det er en deilig følelse!

8hours

Prøv 8hours til 50%

60 dager – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.