Spørsmål og svar

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får fra dere kunder, og har forsøkt å svare etter beste evne. Om det er noe du skulle lure på som du ikke finner her, ikke nøl med å kontakte oss.

Hva inneholder 8hours?

Innhold per døgndose (1 kapsel):

Melatonin                        1 mg
Vitamin B60,7 mg (50*)
Kamomille100 mg
Teanin2,5 mg
*% Prosent av daglig referanseinntak

Ingredienser:

Søtstoff (glukosesirup, rørsukker), glukose, pektin, surhetsregulator (sitronsyre, natriumcitrat), naturlig aroma (bjørnebær-smak), fargestoff (naturlig svart gulrotjuice (Daucus Carota), karamell), kamilleekstrakt (Matricaria chamomilla), grønn te-ekstrakt (Camellia sinensis), antiklumpemiddel (kokosnøttolje), melatonin, vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid)

Hvem passer 8hours for?

8hours er utviklet for alle kvinner og menn. Produktet skal hjelpe deg til sove og opprettholde en god og dyp søvn hele natten igjennom.

Hvor mye 8hours bør jeg ta?

Vi anbefaler deg å ta én kapsel med 8hours før du legger deg.

Kan jeg ta 8hours dersom jeg er allergisk?

Er du sensitiv til noen av innholdsstoffene du finner i våre produkter anbefaler vi deg å snakke med lege før du begynner å spise dem.

Når bør jeg ta 8hours?

Vår anbefaling er at du tar 8hours 1-2 timer før du legger deg. Prøv deg fram, da det vil være individuelt hvor raskt den enkelte vil merke effekten av søvnhormonet.

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe 8hours?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle våre produkter.

Kan jeg kjøpe 8hours i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta 8hours dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Har 8hours noen bivirkninger?

Produktet inneholder utelukkende naturlige virkestoffer som ikke skal gi noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med en lege om du er sensitiv for noen av innholdsstoffene.