Om Oss

Derfor utviklet vi 8hours

Visste du at en av tre nordmenn sliter med søvnen? Det ble vi også overrasket over, men det er mange livsstilsfaktorer ved vårt moderne levesett som gjør det vanskelig å sovne naturlig.

Men naturen har løsningen. Melatonin er et hormon som produseres i kroppen for å regulere søvnsyklusen din. 

Våre ernæringsfysiologer fant at ved å kombinere melatonin med kamille, theanine og vitamin b6, får man et sovemiddel for rask innsovning og dyp søvn. Og det beste av alt: Ikke vanedannende.

I dag er 8hours et av Nordens raskest voksende melatoninprodukter og brukes av tusenvis av mennesker hver eneste kveld.

Om oss

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 250 000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer på abonnement og faktura på kundeportalen.

Logg inn i kundeportalen

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Ris eller ros? Produktspørsmål?

Gå til Vitamail kundeservice