Det er så godt for søvnen min!

Laila Isvik er en sprek og særdeles oppegående 85-åring, som i alle år har vært hjemmeværende husmor. Men de siste årene har hun vært ekstra mye hjemme på grunn av en hofteprotese – og med lite aktivitet har god søvn blitt en utfordring.

– Jeg har litt dårlig søvnkvalitet, forteller Laila. Hun sovner som regel forholdsvis raskt, men våkner etter bare et par timer. 

Mistet den dype søvnen 

– På FitBiten min ser jeg at jeg ikke får den dype søvnen, og jeg har prøvd utrolig mange søvnprodukter gjennom tidene. Men nå har jeg brukt 8Hours i snart to måneder og synes det fungerer veldig godt for søvnen min, forteller en entusiastisk Laila. 

Hun fant frem til 8Hours på Facebook og bestemte seg for å prøve produktet kun av én enkel grunn:

– Jeg synes det er fint at 8Hours er en tyggekapsel, for da tenker jeg at ingrediensene blir tatt raskere opp i kroppen. Dessuten smaker kapslene veldig godt! Nesten som et godteri jeg kan ta rett før jeg legger meg, ler hun.  

Les også: Er sovetabletter bra for deg?

Redd for sovemedisiner

Laila har som sagt prøvd mange søvnprodukter, også sovemedisiner på resept. 

– Det hender jeg tar sovemedisiner når ting er virkelig ille, men jeg er veldig redd for å overdrive bruken. Så nå tar jeg heller 8Hours hver dag. De kapslene inneholder bare naturlige ingredienser som ikke er vanedannende.

Les også: Slik får du dyp søvn

Sjekket med legen

Laila tar også blodtrykkstabletter og har nylig fått påvist flimmerhjerte. Derfor er hun også veldig bevisst på bruken av andre medikamenter.

– Da jeg begynte med 8Hours skrev jeg med en gang melding til legen min for å sjekke om de var ok med tanke på min helsesituasjon. Han meldte heldigvis tilbake at dette var et helt ufarlig produkt for meg å bruke, forteller Laila som derfor gjerne også vil anbefale 8Hours til andre som sliter med ulike typer søvnproblemer:  

– Ja, jeg synes 8Hours absolutt er verdt å prøve. Jeg er i hvert fall fornøyd så langt!

Sliter du også med søvnkvaliteten, kan du nå prøve 8Hours til halv pris! Bestill din første forsendelse i skjemaet under: 

8hours

Prøv 8hours til 50%

60 dager – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.