Det er så godt for søvnen min!

Laila Isvik er en sprek og særdeles oppegående 85-åring, som i alle år har vært hjemmeværende husmor. Men de siste årene har hun vært ekstra mye hjemme på grunn av en hofteprotese – og med lite aktivitet har god søvn blitt en utfordring.

– Jeg har litt dårlig søvnkvalitet, forteller Laila. Hun sovner som regel forholdsvis raskt, men våkner etter bare et par timer. 

Mistet den dype søvnen 

– På FitBiten min ser jeg at jeg ikke får den dype søvnen, og jeg har prøvd utrolig mange søvnprodukter gjennom tidene. Men nå har jeg brukt 8Hours i snart to måneder og synes det fungerer veldig godt for søvnen min, forteller en entusiastisk Laila. 

Hun fant frem til 8Hours på Facebook og bestemte seg for å prøve produktet kun av én enkel grunn:

– Jeg synes det er fint at 8Hours er en tyggekapsel, for da tenker jeg at ingrediensene blir tatt raskere opp i kroppen. Dessuten smaker kapslene veldig godt! Nesten som et godteri jeg kan ta rett før jeg legger meg, ler hun.  

Les også: Er sovetabletter bra for deg?

Redd for sovemedisiner

Laila har som sagt prøvd mange søvnprodukter, også sovemedisiner på resept. 

– Det hender jeg tar sovemedisiner når ting er virkelig ille, men jeg er veldig redd for å overdrive bruken. Så nå tar jeg heller 8Hours hver dag. De kapslene inneholder bare naturlige ingredienser som ikke er vanedannende.

Les også: Slik får du dyp søvn

Sjekket med legen

Laila tar også blodtrykkstabletter og har nylig fått påvist flimmerhjerte. Derfor er hun også veldig bevisst på bruken av andre medikamenter.

– Da jeg begynte med 8Hours skrev jeg med en gang melding til legen min for å sjekke om de var ok med tanke på min helsesituasjon. Han meldte heldigvis tilbake at dette var et helt ufarlig produkt for meg å bruke, forteller Laila som derfor gjerne også vil anbefale 8Hours til andre som sliter med ulike typer søvnproblemer:  

– Ja, jeg synes 8Hours absolutt er verdt å prøve. Jeg er i hvert fall fornøyd så langt!

Sliter du også med søvnkvaliteten, kan du nå prøve 8Hours til halv pris! Bestill din første forsendelse i skjemaet under: 

8hours

Prøv 8hours til 50%

60 dager – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.